Køb billet

Line-Up

Jay Frog (Scooter)

Jürgen Frosch, bedre kendt under sit kunstnernavn Jay Frog, er en tysk DJ og house-musiker. Han begyndte en solokarriere, efter han forlod det succesfulde band Scooter i 2006. Siden da har han udgivet flere singler. Jay Frog vendte tilbage til Scooter i december 2022, og optræder nu både med bandet og som DJ.

Hold basarm klar, for det kan kommer til at blive varmt når Jay Drog træder på scenen til Oktober!

Læs mere
Birthe Kjær

Vores alle sammens Birthe Kjær kommer til Oktobeer i Forum d. 7. oktober. Der findes vel næppe en dansker, der ikke kan synge med på ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Vi maler byen rød” eller ”Sommer og Sol”. Glæd jer til fællessang og kæmpe smil fra Birthe Kjær.

Læs mere
Daze

Daze er et dansk Eurodance-band, hvis debutalbum Super Heroes fra 1997 blev et internationalt dobbelt platinhit. Bandet er en trio sammensat af Lucas Sieber, Jesper Tønnov og Trine Bix og deres stil med tosset "turbo-pop"-musik skaber altid en fest!

Super Heroes, der oprindeligt blev udgivet i Skandinavien af ​​Sony Music, solgte 31.000 eksemplarer på udgivelsesdagen og blev senere udgivet i USA af Columbia Records og i ikke-nordiske globale territorier af Epic Records. Hitsingler inkluderede "Superhero", "Tamagotchi" og "Toy Boy". I februar 1998 vandt Daze den danske Grammy Award for bedste dansealbum i 1997

 

 

Læs mere
Sabrina

Sabrina Salerno er bedre kendt under sit kunstnernavn Sabrina, er en sangerinde, model og skuespiller fra Italien. Hun er primært kendt for sit kæmpe popnummer Boys (Summertime Love) som blev udgivet i 1987.

Læs mere
Johnny Reimar

Det er en utaknemmelig opgave at skulle beskrive Johnny Reimars meritter og betydning for dansk underholdning på få linjer, når han nu har virket som både sanger, guitarist, producer, smølfe-onkel, tekstforfatter og Tv-vært. Det folkelige gennembrud fik han i 1961, hvor han sammen med Clifters satte hjerter og dansegulve i brand.

Til Oktoberfesten iklæder den altid charmerende og smilende dansktopkonge sig tyrolerhatten, griber mikrofonen og giver den hele armen sammen med et feststemt publikum til bl.a. ”Sikke’n Fest” og ”Du burde købe dig en tyrolerhat”.

Læs mere