Line up
Forum, København, d. 11. oktober
Sydbank Arena, Kolding, d. 12. oktober

VI BYDER
VELKOMMEN TIL
DANMARKS STØRSTE OKTOBERFEST

Vores mission er at støve de traditionelle oktoberfester af. Forestil dig en klassisk oktoberfest, der møder afterski, som igen møder den kærlige stemning du kender fra Vi Elsker – Zimzazalabim, og så har du Danmarks Største Oktoberfester! 

Du finder et sted med højt til loftet og plads til kædedans, trykker hanen på fadølsanlægget i bund, navngiver alle indenfor en radius af 100 meter Hansi og Heidi, iklæder dig dine bedste lederhosen og leder-nederdel og skruer volumen i bund for bas og basun… Værsgo, så har du Danmarks ubetinget største og skøreste Oktoberfest som du ikke vil gå glip af!

Vi skruer op for både volumen og oktober-stemningen

Du finder et sted med højt til loftet og plads til kædedans, trykker hanen på fadølsanlægget i bund, navngiver alle indenfor en radius af 100 meter Hansi og Heidi, iklæder dig dine bedste lederhosen og leder-nederdel og skruer volumen i bund for bas og basun… Værsgo, så har du Danmarks ubetinget største og skøreste Oktoberfest som du ikke vil gå glip af!

DET EKSPLOSIVE
LINE-UP

Vi har et helt unik line up med artister fra ind- og udland til at løfte stemningen i form af Oktoberfest-legenden over dem alle Keld og Hilda, sving-om-tornadoen Diskofil, lækre Samantha Fox, max-mixende DJ Sammy, skønne skønsyngede Me&My samt Tyroler DJ til at give dig din årlige dosis umba umba-horntrut.

OKTOBERFEST ER SJOVEST I
GODT SELSKAB!

Det er klart sjovest at opleve i godt selskab, så skynd dig at ringe til alle dine venner, kollegaer eller holdkammerater fra zumba og sig til dem de skal finde alpehuen frem og genoptage at deres joddle-træning.

FIRMA FEST

Hvis man er virksomhed med mere end 10 personer kan man skrive til os på kontakt@oktoberparty.dk for tilbud!

FORUM, KØBENHAVN & SYDBANK ARENA, KOLDING ER STEDERNE, 
HVOR MAGIEN SKER

Oktoberfesten fik i 2023 væggene til at skælve i Forum, så er vi naturligvis også klar i år med denne helt særlige begivenhed. Vi forvandler igen Forum til et tysk øltelt med plads til 3.000 festglade tyrolergæster, øl i lange baner og musik i topklasse med toner fra 90’erne og 00’erne, men naturligvis også uforfalsket tyrolermusik.

For første gang nogensinde, rykker Danmark Største Oktoberfest ud i Kolding. Vi har plads til små 2.000 festglade tyrolergæster i Sydbank Arena og billetsalget er allerede on fire! Kolding vil feste, og vi er vilde med det! 

PRAKTISK

København 11. oktober

Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C.

KOLDING 12. oktober

Ambolten 2-6, 6000 Kolding

FAQ

Sodavand 0,5 liter – 45,- kr.
Kildevand – 30,- kr.

Øl 0,5 liter – 60,- kr.
Øl 1 liter – 110,- kr.
Øl 0,5 liter – 6 stk. – 320,- kr.

Drink 1 stk. – 60,- kr.
Drinks Kande/ 4 stk. – 220,- kr.

Red Bull 35,- kr.

Hvidvin, pr. glas – 65,- kr.
Hvidvin pr. flaske – 350,- kr.

Shots 1 stk. – 30,- kr.
Shots 10 stk. – 250,- kr.

Flügel 1 stk. – 30,- kr.
Flügel 10 stk. – 250,- kr.

Garderobe

Der vil være garderobe i Forum mod betaling.

 

I Baren

Betaling i barerne kan benyttes Visakort/Dankort/Mastercard. Kontanter modtages IKKE i barerne eller madboderne. Har du kontanter med kan disse sættes på et CashCard, der kan bruges i barerne og madboderne.

 

CashCard

Al henvendelse vedr. CashCard skal ske i indgangen, hvor der er mulighed for at veksle kontanter til et CashCard, som kan bruges til betaling.

Er der penge tilbage på dit CashCard, kan disse indløses samme sted i indgangen – ellers skal du SENEST 30 dage efter festen indsende CashCard nummeret samt dit reg.nr. og konto nummer til os på kontakt@oktoberparty.dk

OBS! Hold øje med egen bankkonto. Der kan gå op til 40 dage før pengene er tilbage på kontoen.

Madboderne

  • Oktober-tallerken 185 kr.: Ølbraiserede svinekæber, med grov kartoffelmos, stegte gulerødder og ølsauce
  • Flæskestegs sandwich med sennepsdressing, rødkål og syltede agurker. Pris 95 kr.(Grab’n’go hele aftenen)
  • Pulled beef burger med surkål og tomat relish. Pris 95 kr. (Grab’n’go hele aftenen)

Det er ikke tilladt at medbringe mad- /drikkevarer – disse vil blive konfiskeret ved ankomst.

INFORMATION

Skal du også med til Rocktöber?

Læs mere her

DJ Sammy

DJ Sammy, den legendariske danske DJ, er klar til at tage styringen på Danmarks største Oktoberfest i Forum og Kolding! Med hans energiske beats og hits som “Heaven”, “Sunlight” og “The Boys of Summer” vil DJ Sammy få festen til at eksplodere på dansegulvet.

Hans dynamiske optræden og unikke musikalske stil vil skabe en uforglemmelig stemning, der får alle til at danse og feste hele natten lang. DJ Sammy er ikke bare en DJ – han er en ikonisk figur inden for den danske musikscene, og hans tilstedeværelse på Oktoberfest vil gøre begivenheden til en fantastisk festlig oplevelse for alle tilstedeværende!

Me&My

My&Me, det dynamiske danske band, er klar til at sætte gang i festen på Danmarks største Oktoberfest i Forum og Kolding! Med deres smittende energi og hitlåter som “Himmelblå”, “Grib Mig” og “Du Er Alt” vil My&Me få festdeltagerne til at danse og synge med i en sand festeksplosion.

Deres livlige optræden og fantastiske musikalske evner vil skabe en uforglemmelig stemning, der får alle til at kaste sig ud på dansegulvet og feste natten lang. My&Me er ikke bare et band – de er en del af den danske musikarv, og deres tilstedeværelse på Oktoberfest vil gøre begivenheden til et festligt og mindeværdigt øjeblik for alle tilstedeværende!

Diskofil

Diskofil er et dansk band, der blev dannet i 1978 og er kendt for deres funky og dansevenlige disco-musik. Bandet har givet udtryk for en række populære numre og har en solid tilstedeværelse i den danske musikscene.

Diskofil er kendt for deres livlige optrædener og evne til at få folk op at danse med deres festlige musik. Med deres karakteristiske lyd og hits som “Diskofil” og “Vindens Farver” vil Diskofil uden tvivl være en fantastisk tilføjelse til Danmarks største Oktoberfest i Forum og Kolding, hvor de vil skabe en festlig stemning og få alle til at danse og synge med til deres velkendte hits.

Keld og Hilda

Keld og Hilda, kendt for deres festlige optrædener, sætter gang i dansegulvet med deres største hits som “Sko og støvler”, “Tømmermændsvalsen” og “En lille øl”. Med deres energiske musik og charmerende smil spreder de en feststemning, der får selv de mest forsigtige festdeltagere til at hoppe op på bænken og synge med.

Deres optræden på Danmarks største Oktoberfest i Forum og Kolding er et absolut højdepunkt, hvor de med deres musikalske talent og festlige tilstedeværelse får hele salen til at koge over af glæde og jubel. Keld og Hilda er ikke bare entertainere, de er festens omdrejningspunkt, og deres deltagelse gør Oktoberfest til en uforglemmelig festlig begivenhed for alle tilstedeværende.

Samantha Fox

Samantha Fox, ikonisk og legendarisk popstjerne, bringer sin utrolige energi og hits til Danmarks største Oktoberfest i Forum og Kolding. Med hits som “Touch Me (I Want Your Body)”, “Naughty Girls (Need Love Too)”, og “Nothing’s Gonna Stop Me Now”, får Samantha Fox publikum op på bænkene og dansegulvet til at koge over af feststemning.

Hendes karismatiske optræden og unikke stemme skaber en elektrisk atmosfære, der får selv de mest reserverede til at synge med og danse hele natten lang. Samanthas tilstedeværelse tilføjer en ekstraordinær glans til Oktoberfest, og hendes legendariske hits gør begivenheden til en uforglemmelig festlig oplevelse for alle tilstedeværende.