LINE UP
Forum, København, d. 12. oktober

Hård rock møder Oktoberfest og vild fest opstår! 

Rocktöberfest er den perfekte barstard mellem den ultimative heavy rock koncert-oplevelse og den skide skøre stemning fra de autentiske tyske oktoberfester. Festen byder på et line-up af de allerbedste tribute bands til de største rocknavne, et hyper oplagt vært og special husets og performances. Rocktöberfest har tårnhøjt til loftet, ingen fine fornemmelser og kvaliteten er i top!

Lidt baggrundshistorie… Rocktöberfest har sit udspring i de 10 år hvor de fandt sted med stor succes på den legendarisk Københavnske rockklub High Voltage, Efter klubbens lukning i 2023 blev konceptet løftet ind i Forum på Frederiksberg i København i samarbejde med ‘Vi Elsker’ og størrelsen blev 10-doblet på alle parametre. 2024 ser en gentagelse i Forum og der bliver kigget ud over Københavns grænser ,med et show i Sydbank Arena i Kolding, og fremtiden vil byde på endnu mere Rocktöberfest, rundt omkring i landet.

ÅRETS STØRSTE, VILDESTE OG SJOVESTE OKTOBER OG ROCKFEST!

Rocktöberfest 2024 byder på et line-up der bør gøre selv den allermest kræsne hard rock fan ellevild i de korte læderbukser! De fire live acts er de bedste tributes til KISS, AC/DC, OZZY og BON JOVI generet med lidt live tyrolermusik ved ankomst, så det blik’ ikke mere sejt og festligt end det! Alle bands bringer deres absolutte A-game og arsenal af giga hits og pauserne bliver fyldt ud af den oplagte vært, special guests og DJ. Stemningen ved langbordende og bænkene er vild, tysk og løssluppen og der vil ikke være et kedeligt sekund på denne aften. Det vil være muligt at tilkøbe mad både i forsalg og i salen på aftenen. 

Firmafest

Rocktöberfest er den oplagte event til jeres firma-ekskursion eller tidlige julefrokost, hvis den skal være noget ud over det sædvanlige! Vy byder grupper på over 8 personer velkommen i et særligt afsnit og vi kan skræddersy et tilbud til jer på kontakt@oktoberparty.dk for tilbud!

PRAKTISK

København 12. oktober

Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C.

FAQ

Sodavand 0,5 liter – 45,- kr.
Kildevand – 30,- kr.

Øl 0,5 liter – 60,- kr.
Øl 1 liter – 110,- kr.
Øl 0,5 liter – 6 stk. – 320,- kr.

Drink 1 stk. – 60,- kr.
Drinks Kande/ 4 stk. – 220,- kr.

Red Bull 35,- kr.

Hvidvin, pr. glas – 65,- kr.
Hvidvin pr. flaske – 350,- kr.

Shots 1 stk. – 30,- kr.
Shots 10 stk. – 250,- kr.

Flügel 1 stk. – 30,- kr.
Flügel 10 stk. – 250,- kr.

Garderobe

Der vil være garderobe i Forum mod betaling.

I Baren

Betaling i barerne kan benyttes Visakort/Dankort/Mastercard. Kontanter modtages IKKE i barerne eller madboderne. Har du kontanter med kan disse sættes på et CashCard, der kan bruges i barerne og madboderne.

CashCard

Al henvendelse vedr. CashCard skal ske i indgangen, hvor der er mulighed for at veksle kontanter til et CashCard, som kan bruges til betaling. Er der penge tilbage på dit CashCard, kan disse indløses samme sted i indgangen – ellers skal du SENEST 30 dage efter festen indsende CashCard nummeret samt dit reg.nr. og konto nummer til os på kontakt@oktoberparty.dk OBS! Hold øje med egen bankkonto. Der kan gå op til 40 dage før pengene er tilbage på kontoen.

Madboderne

  • Oktober-tallerken 185 kr.: Ølbraiserede svinekæber, med grov kartoffelmos, stegte gulerødder og ølsauce
  • Flæskestegs sandwich med sennepsdressing, rødkål og syltede agurker. Pris 95 kr.(Grab’n’go hele aftenen)
  • Pulled beef burger med surkål og tomat relish. Pris 95 kr. (Grab’n’go hele aftenen)

Det er ikke tilladt at medbringe mad- /drikkevarer – disse vil blive konfiskeret ved ankomst.

INFORMATION
Skal du også med til Danmarks Største Oktoberfest? Læs mere her